toa geluidsinstallaties.nl webshop toa geluid van vodavi

IP-A1SC15 (IP-Hoorn Luidspreker)

IP-A1SC15  (IP-Hoorn Luidspreker)
IP-A1SC15  (IP-Hoorn Luidspreker)
825.00
InStock
Voeg een krachtige stem toe aan uw videobeheersysteem (VMS) of SIP-gebaseerd communicatiesysteem.
De IP-hoornluidspreker IP-A1SC15 is gebaseerd op open standaarden en kan rechtstreeks worden aangesloten op standaard IP-netwerken en kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw VMS- of SIP-gebaseerd systeem.
De IP-hoornluidspreker zendt kristalheldere vooraf opgenomen spraakberichten of live spraakaankondigingen uit, handmatig of automatisch geactiveerd door VoIP (Voice over IP) / SIP-telefoonsystemen, IP-camerasystemen, beelddetectie- of bewegingsdetectievideosystemen. 
Maximaal geluidsdrukniveau van 124 dB: Door de aansluiting van de IP-hoornluidspreker met PoE+ kan de geïntegreerde 15W-versterker een uitstekende geluidskwaliteit uitzenden bij een zeer hoog geluidsdrukniveau over lange afstanden.
Robuuste weerbestendige behuizing: de IP-A1SC15 combineert de TOA beproefde robuuste constructie met de nieuwste IP-technologie.
De IP-hoornluidspreker is klaar om uit te zenden, zelfs bij extreme temperaturen tussen -30 °C en +55 °C en heeft een IP66 (stof/water) beschermde behuizing. 
Eenvoudig te installeren waar u een sterke stem nodig heeft: een enkele standaard netwerkkabel biedt zowel stroom als connectiviteit met uw netwerk. 
Eenvoudig aan te passen via API (Application Programming Interface): Pas het individuele volume aan het omgevingsgeluidsniveau aan en optimaliseer het op tijd van de dag, afstand en mate van nood.

Technische omschrijving:
 
Netwerk Network I/F 100BASE-TX, MDI/MDI-X, RJ-45
Netwerk protocol TCP/IP, UDP, HTTP, RTP, ARP, ICMP, RTSP, SIP (RFC3261)
Geluidsdrukniveau 112 dB (1 W, 1 m bij 500 Hz tot 2,5 kHz piekniveau)
Frequentie bereik 280 Hz - 12.5 kHz
Stof/water Protection IP66
 
Bedrijfstemperatuur -30°C to +55°C
Afwerking Aluminium, ABS hars, Polycarbonaat, Roestvrij staal, verf, gebroken wit (RAL 9010 of gelijkwaardig),
Luchtvochtigheid 90% RH or less (no condensation)
Afmetingen (B x H x D) 222 x 211 x 276 mm    (ø x D) x 276
Gewicht 1.1 kg
 
Terug naar overzicht
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN